Matí a Rambla de Santa Mònica Somni's Design Equip d'audio i so Franc Aleu + Dani Molina + Cullera cua de pop Franc Jordi Josep Joan Roca & Miquel Barceló grup amb Miquel Barceló Jordi i Joan Roca Jordi Roca & Sobrassada de Miquel Barceló Jordi Roca, Sílvia Pérez Cruz & Franc Aleu Josep Roca & Franc Aleu Birthday Marc Soldevila i Bruno Olivé Maribel Marc i Bruno Polliwogs & càmera Reunió Celler abans del banquet Reunió Grup Celler Vaalina & Fésser Valiña aixalà al tràiler de realització

L’equip d’el somni va començar a arribar aviat, a partir de les nou del matí. Primer, la gent d’El Celler de Can Roca. Després el grup d’audiovisuals. A migdia, hi havia el tercer assaig, per ajustar, encara més tots els engranatges després de l’èxit del darrer assaig del diumenge 5 de maig del 2013. Si el primer dia es van fer les proves amb artistes que han col·laborat en la construcció del projecte de Franc Aleu i els germans Joan, Josep i Jordi Roca, en el darrer assaig s’hi van concentrar altres implicats en el projecte. Va ser un dia de reunions i ajustos, perquè al vespre en el banquet d’el somni somiat res ni fallés.

Són també persones que formen part de la X de la fórmula –(CCR+A)·X=elsomni–, i també van sortir exultants del VisualLab, de l’escenari, d’aquest innovador saló de banquets, instal·lat al claustre del centre artístic Arts Santa Mònica, de Barcelona, on del 9 de maig al 7 de juny de 2013 hi haurà instal·lada l’exposició el somni. Aquesta mostra es divideix en dotze espais que corresponen als episodis del somni de l’ondina Àstrid.

Ahir va ser un dia especial per a tots els implicats en el projecte, especialment per Franc Aleu, que va celebrar el seu 47è aniversari. Precisament, els germans Roca i l’equip del Celler el van obsequiar amb un pastís d’aniversari.

Un altre moment impactant del dia va ser l’arribada de l’artista mallorquí Miquel Barceló, autor de la sobrasada amb què es farceix la poma d’or del 7è acte. També va ser molt celebrada la visita de la cantant empordanesa Sílvia Pérez Cruz, que ha posat veu a la música que ella mateixa ha creat per a l’acte quart.

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari

Deja un comentario


2 × 9 =