IMG_4236 Celler, Mediapro & Taxi BCN El sostre de la cúpula Davide el somni IMG_4278 IMG_4277 Mediapro_28 Mediapro_17-1 Mediapro_30Mediapro_20Alcalde Àlex la fura Gay Mercader pitu Roca Duarte Electrocugat Vivancos Guinovart & Francesconi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nervis. Sensacions. Emocions. Impressions. Relax. Contrasts. Harmonia. Satisfacció final. El diumenge 5 de maig del 2013 els cossos i les ànimes de Franc Aleu, del Celler de Can Roca i de tots els col·laboradors del projecte el somni van passar per tots els estats emocionals, explorats i inaudits. Els artistes que han col·laborat en el projecte, que formen part de la X de la fórmula –(CCR+A)·X=elsomni–, van sortir satisfets del VisualLab, de l’escenari, del saló de banquets 2.0 o superior, instal·lat al claustre del centre artístic Arts Santa Mònica, de Barcelona, on del 9 de maig al 7 de juny de 2013 hi haurà instal·lada l’exposició el somni. Aquesta mostra es divideix en dotze espais que corresponen als episodis del somni de l’ondina Àstrid.

El diumenge de vigília de la Diada d’el somni va ser un dia d’estrès, de molt de patiment per posar-ho tot a punt perquè avui res no falli. La cuina, els plats, el ritme de servei, la narració, els vídeos, el so, la música. Per això, el 5 de maig es van asseure a taula Franc Aleu i els germans Joan, Josep i Jordi Roca. Van sortir satisfets i van celebrar que els conillets d’índies dels dos primers assajos també sortissin al·lucinats de l’experiència global, d’aquesta òpera total, d’aquest banquet de les arts.

A mitjanit, l’equip de producció se’n va anar a fer el son. A somiar i a carregar bateries i a refer forces, perquè avui serà el dia més important d’aquest gran projecte iniciat fa uns mesos. Perquè aquesta tarda, hi haurà el gran somni amb les personalitats convidades d’arreu del món. Estrenarem aquesta òpera en dotze plats, aquest banquet en dotze actes.

Share Button

2 responses per Àlbum de fotos del primer dia d’assajos d’el somni a l’Arts Santa Mònica

  1. anims que aixo no contempla la fellida.
    sort, nins
    mais

  2. Carles Duarte 7 mayo, 2013 at 5:50

    Diumenge al vespre l’assaig d’aquesta aventura fascinant que és El somni, creat pels germans Roca i Franc Aleu, amb la complicitat entusiasta de Jaume Roures, va esdevenir màgica confluència de llenguatges musicals, plàstics, poètics,… Un treball que constitueix un pas endavant formidable en la trajectòria brillant del Celler de Can Roca, però també del món de la gastronomia, que construeix un pont amb altres expressions creatives que caldrà que persisteixi i s’eixampli. Bravo!

Deja un comentario


× 1 = 8