Arriben els convidatsPremsa Arts Santa MònicaPressconvidats, els artistes i els productorsEls bonsai de benvinguda a sobre la taulaEls convidats al Visual Lab saló de banquetsJoel Candau fotografia Lisa RandallFranc, Jordi, Joan & Freida Pinto

Expectació, emocions, sensacions, consideracions, opinions, contraposicions, noves idees… Epifania. El naixement d’un nou concepte. Renaixentisme 2.0 seria un resum encertat del banquet inaugural d’ el somni. Un èxit total i absolut. Tothom (o gairebé tothom) va coincidir que la fórmula generada per Franc Aleu i els germans Joan, Josep i Jordi Roca va quadrar.

Molts periodistes es van concentrar el dilluns al centre Arts Santa Mònica, a Barcelona, per esperar els dotze comensals que van participar en el sopar inaugural d’el somni, l’experiència multisensorial i pluridisciplinar que ha reunit artistes, pensadors, científics i creadors de totes les disciplines d’avui.

Després de les fotos de família, s van asseure al Visual Lab, el saló de banquets o l’olla a pressió creativa per experimentar la fórmula (CCR+A)·X=elsomni desenvolupada pels Roca i Aleu.

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari

Deja un comentario


+ 7 = 11