Cartes Barcelona


Abraçada, despertar, foscor, èxtasi, aigua, lluna, jardí, angoixa, vapor, plor, entranyable, romanç… Són 12 dels 250 conceptes que composen les Cartes Barcelona.

Les Cartes Barcelona són una creació de Franc Aleu i de l’il·lustrador Peret que s’integren des de bon principi a l’obra d’el somni com a eina d’inspiració per potenciar la creativitat.

Aquestes 250 cartes són autèntics poemes visuals, estampes d’un gran magnetisme iconogràfic, creades per il·lustrar un concepte, una paraula o una idea amb força. Cartes per afegir o treure, per jugar-hi, per organitzar-les al gust de cadascú o per escollir-les a l’atzar, que ajudaran a obrir la ment, a inspirar-se, a fer volar la imaginació, a trencar motllos, a qüestionar… A crear.

L’Ajuntament de Barcelona, amb la clara ambició d’anar més enllà, d’evolucionar cap a un futur pròsper i culturalment enriquidor, fa seves aquestes cartes per posicionar Barcelona al món com a ciutat símbol del compromís amb la cultura de la innovació, amb l’esperit d’impulsar pensaments, idees, compromisos i realitats.

Entra i descobreix cada dia una carta nova!