Andreu Carulla

Dissenyador - Banyoles (Espanya)

http://www.andreucarulla.com

"Per mi el projecte “el somni” és una oportunitat única per a crear una vaixella que fins al moment només existeix a l'imaginari. L'ocasió de crear sense límits ni corsés que tan sovint minen la passió. A més del plaer de col.laborar i co-crear amb un equip pluridisciplinar i aprendre de tots ells."

Nascut a Banyoles l’any 1979, des de petit va tenir clara la seva vocació; volia ser inventor i així poder deixar anar la seva imaginació creant objectes.

L’any 2002 es gradua en Disseny Industrial per la Politècnica de Girona tornant-hi quatre anys més tard per exercir de professor.

La seva trajectòria professional l’ha portat a conèixer diverses àrees del disseny, des de la més teòrica (conferències i workshops a Xile i Tòquio) fins la més tècnica (desenvolupament de producte) passant per la més conceptual o artística (art funcional).

Després d’adquirir experiència en diferents empreses i agències de disseny, al 2006 funda el seu propi estudi.

El 2009 inicia una fructífera col·laboració amb El Celler de Can Roca de la qual han sorgit projectes com “El gol d’en Messi”, el carret de postres “Roca on Wheels” o la màquina de gelats calents “Oximoron” entre molts altres.

Diversos mitjans s’han fet ressò dels seus dissenys com ara la prestigiosa revista britànica Wallpaper que el 2011 el seleccionà com a dissenyador emergent o més recentment la revista Elle Decor l’ha guardonat com a millor dissenyador jove del 2012. Aquest mateix any ha estat finalista als prestigiosos premis Delta.

Share Button