Luesma Vega

Artistes i artesans vidriers i ceramistes - Barcelona (Espanya)

http://www.luesmavega.com/

"La nostra aportació va més enllà de la creació de la vaixella del somni. Modelem elements escenogràfics que han de comunicar, representar i materialitzar part de l'experiència narrativa."

Galeria i taller integrat per l’Ester Luesma i en Xavier Vega, situat dins d’una església del Poble Espanyol de Barcelona que conté una exposició d’objectes i art en vidre. Va desenvolupar la vaixella de El Bulli amb el dissenyador Luki Huber, Albert Raurich i Ferran Adrià. Així com altres vaixelles per l’alta gastronomia entre les que destaquen El Celler de Can Roca, Mugaritz i Diverxo entre d’altres restaurants. Les seves creacions transcendeixen el material de manera que l’espectador oblidi de què i com està fet l’objecte, per produir emocions lliures de cops d’efecte. Gaudeixen del reconeixement de premis com Emerge 2012, Bullseye Gallery (Portland), del Museu d’Art Modern de Nou Mèxic, dels premis internacionals de disseny i innovació de Catalunya de l’Escola Superior de Disseny. Els seus treballs han estat seleccionats per la Bienal d’Arts Plàstiques de Marinha Grande (Portugal), els Premis Nacionals d’Artesania i altres prestigioses institucions com la Bullseye Gallery.

 

Ester Luesma

Estudià a l’escola Massana l’especialitat de ceràmica.  Des de 1990 realitza diferents estudis de tècniques de vidre amb Miriam di Fiore, Ronald Labelle, Frank Van den Ham, Toots Zinsky, Silvia Levenson i Ales Vasicek.

Javier Vega Ortega

Estudia 2 anys de Belles Arts a Barcelona i vidre bufat al Centre del Vidre de Barcelona. També diferents tècniques amb Mario de Rossi, Edigio Constantini, Yoichi Ohira, Miriam di Fiore, Shinichi i Kimiake Higuchi.

Share Button