Sala Ciutat

Una mostra de les “Cartes Barcelona” s’exposaran a la Sala Ciutat del 22 d’abril al 4 de juliol de 2013.

Ideades per Franc Aleu i creades pel dissenyador Peret, les “Cartes Barcelona” han estat la font d’inspiració d’El somni i el mitjà per compondre els dotze actes que formen el llibret d’aquesta obra.

L’Ajuntament de Barcelona, amb el seu clar compromís amb la cultura de la innovació, fa seves aquestes cartes concebudes com a eina creativa i que conviden a explorar, pensar, fluir o actuar. Són claus que obren compartiments secrets de la imaginació.

Així és com aquestes cartes han estat també l’eina utilitzada per formular els continguts de l’exposició que, amb el títol “Més enllà de la creativitat”, acull ara la Sala Ciutat.

Ciutat, 2 (situada a la banda de la façana gòtica de l’Ajuntament de Barcelona) –  www.bcn.cat/salaciutat

Arts Santa Mònica

VOLS VEURE COM SERÀ L’EXPOSICIÓ?

L’exposició el somni es trobarà situada al claustre del centre artístic Arts Santa Mònica (Barcelona) del 9 de maig al 7 de juny de 2013. Es divideix en dotze espais que corresponen als dotze episodis del somni de l’ondina Àstrid.

A través del recorregut d’aquests dotze àmbits, el visitant podrà sentir les diferents sensacions que té la protagonista al llarg d’aquest viatge oníric que la porta pel cicle de la vida.

Són espais que incorporen molts elements visuals que expressen l’efecte de molts sentiments i sensacions i que ens qüestionen moltes cares de la nostra existència, com la buidor, el plaer, el dolor, la guerra, o la mort.

Una història que s’explica amb elements molt diversos, amb objectes, imatges, pensaments i músiques a través d’aquests dotze espais del claustre, com dotze passatges diferents que porten l’un a l’altre i que culminen en el recinte central on tindrà lloc el sopar del somni.