L’exposició el somni es trobarà situada al claustre del centre artístic Arts Santa Mònica (Barcelona) del 9 de maig al 7 de juny de 2013. Es divideix en dotze espais que corresponen als dotze episodis del somni de l’ondina Àstrid.

A través del recorregut d’aquests dotze àmbits, el visitant podrà sentir les diferents sensacions que té la protagonista al llarg d’aquest viatge oníric que la porta pel cicle de la vida.

Són espais que incorporen molts elements visuals que expressen l’efecte de molts sentiments i sensacions i que ens qüestionen moltes cares de la nostra existència, com la buidor, el plaer, el dolor, la guerra, o la mort.

Una història que s’explica amb elements molt diversos, amb objectes, imatges, pensaments i músiques a través d’aquests dotze espais del claustre, com dotze passatges diferents que porten l’un a l’altre i que culminen en el recinte central on tindrà lloc el sopar del somni.

No hi ca comentaris

Sigues el primer en fer un comentari.

Deixa un comentari

*


1 + 7 =

El format del text està disponible a través de selecció HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>