A La Vanguardia, Cristina Jolonch, parla d’”El Somni” dels Roca”, amb el subtítol: “El Celler presenten una òpera en la qual es barregen múltiples disciplines per a composar una simfonia d’emocions per a dotze comensals.

Ferran Imedio a El Periódico escriu sobre el “El súmmum de la cuina tecnoemocional” i acompanya la notícia amb l’avantítol “Una iniciativa a Barcelona, que busca els límits de la capacitat de sentir” i el subtítol “Els Roca i Franc Aleu preparen un sopar maridat amb altres arts”

A El PuntAvui, Jordi Bordes signa una crònica titulada “Art a la quinta essència”, subtitulada L’escenògraf Franc Aleu s’alia amb El Celler de Can Roca i Mediapro per a ‘El somni’, una acció artística que conjuga cuina, poesia, música i plàstica.

EaterAl web de l’Eater hi llegim: “El tràiler per a l’òpera culinària del Celler”. Parlen d’una experiència gastronòmica interactiva amb El menjar i la beguda, vídeo, robots, música, i jocs de cartes i que els germans Roca col·laboren amb l’artista Franc Aleu.

L’Ara publica la notícia amb el titular “Els germans Roca conviden dotze comensals a un banquet multiartístic” i subtitulen “Zubin Mehta, La Fura dels Baus i Sílvia Pérez Cruz participaran en una pel·lícula dirigida per Franc Aleu que documentarà una òpera/sopar de maridatge entre gastronomia, música, poesia i videoart”

Luis Tusell escriu a 7Caníbales ”El sueño de los Roca, el gran maridaje artístico”, amb el subtítol “Una ópera-cena en 12 actos, un largometraje, ilustraciones, dos exposiciones, una web y un libro conforman su proyecto “más ambicioso”.

ACN, l’Agència Catalana de Notícies, va titular ”Els germans Roca conviden dotze comensals a un banquet multiartístic a ‘El somni’. El seu subtítol diu Franc Aleu dirigeix la pel·lícula que documentarà aquesta òpera/sopar de maridatge entre gastronomia, música, poesia i vídeoart.

Diari de Girona titula “«El somni», el banquet multisensorial dels germans Roca” i subtitula ”Franc Aleu dirigeix la pel·lícula que documentarà aquesta òpera/sopar de maridatge entre gastronomia i art”

Maria Canabal a Le Monde, titula “El Somni” dels germans Roca” i explica que aquesta “òpera gastronòmica” ha passat a ser una realitat, després d’haver circulat molts rumors per la xarxa.

 

 

Share Button

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari

Deixa un comentari


+ 2 = 3