Us presentem un conjunt de cinc làmines de l’artista Sergi Espada, especialista en animació, disseny i modelat de personatge. Aquests cinc fulls són una part dels estudis i esbossos previs al seu treball amb ordinador per a les animacions.

El primer de tot és l’estudi del moviment de la Sirena a sota el mar, és simple i de gran bellesa estilística, especialment pel fet de recrear-se amb l’elegància dels moviments de la sirena a sota aigua.

 

 

moviment sirena dibuix

És molt interessant saber, les hores que ha dedicat a l’estudi de les sirenes. Sí. De la  sirena Hannah. No, no parla de Daryl Hannah, protagonista d’1, 2, 3… Splash /(Splash (1984). Ha visionat molts vídeos d’Hannah Fraser, una sirena professional que en Franc Aleu, li va fer descobrir.

 

animacions sirena

 

A continuació, veiem l’estudi sobre la primavera en actitud de relaxament: Àstrid i les 2 Hespèrides jeuen abstretes de qualsevol preocupació. Res no les amoïna, perquè deuen haver assolit la felicitat.

 

Astrid i Hespèrides relaxades primavera

 

Sergi Espada té estudis de David i Venus quan fan l’amor, en diverses posicions, amb l’objectiu de determinar quina és més natural. «A vegades, no és del tot realista, però la postura és agraïda a la càmera», reconeix Sergi, que d’altra banda, és el responsable de la modelació i de l’animació del David, la gran escultura de Miquel Àngel exposada a la Galleria dell’Accademia de Florència.

 

Estudis bellesa David i Venus

Share Button

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari

Deja un comentario


5 + = 7