Presentació el somni al Palau de la Música de Barcelona.

Josep Roca, Joan Roca, Jordi Roca, Jaume Roures i Franc Aleu, al Palau de la Música de Barcelona.

El Palau de la Música de Barcelona va ser el marc, el divendres 22 de febrer, de la presentació pública d’el somni. En l’acte hi van ser presents el creador audiovisual Franc Aleu, els germans Joan, Josep i Jordi Roca, del Celler de Can Roca, i el productor Jaume Roures, de Mediapro. Jaume Roures va presentar el projecte com un dels grans somnis de Franc Aleu i de la creativitat d’El Celler de Can Roca.

Joan Roca va confessar que el somni és un projecte valent en la línia inconformista d’El Celler de Can Roca i que els serveix per explorar els límits de la creativitat gastronómica. Mentrestant, el seu germà Josep entén que aquest projecte els permet «explorar els límits de la capacitat de sentir, els límits físics i psicològics de la capacitat de rebre estímuls mentre es menja». Per al germà petit, el somni ha situat El Celler en un «moment màgic».

I per a Franc Aleu, el gran creador d’aquesta Òpera en 12 plats i banquet en 12 actes, el somni és el moment més gloriós que ha viscut mai en creació.

Share Button

Trackbacks and Pingbacks:

  1. El somni. Franc Aleu i els germans Roca | D'elicook + que cuina - 26 febrero, 2013

    […] El somni. Franc Aleu i els germans Roca […]

Deja un comentario


− 5 = 0