Bruno Olivé

Realitzador i càmera - La Bisbal d'Empordà (Catalunya)

http://www.linkedin.com/pub/bruno-oliv%C3%A9/68/b46/460

"El somni és realitat."

Bruno Olivé és realitzador i càmera format al ITES. Ha treballat per Franc Aleu a Urano Films, per al qual va realitzar, gravar i muntar el documental El reciclatge, per al programa Gran Angular, de TVE. La col·laboració d’Olivé amb Aleu ha estat tan intensa que el va portar a viatjar, durant els anys 2009 i 2010, pels principals escenaris del món, amb la seva càmera: Florència, Brussel·les, Nova York, Madrid, València i Barcelona. Allà va entrevistar figures de primera línia com el coreògraf Merce Cunninhamm, l’arquitecta Benedetta Tagliabue, el director d’orquestra Zubin Mehta, l’escenògraf i enginyer d’art robòtic Roland Olbeter, la companyia escènica La Fura dels Baus, el dissenyador conceptual Chu Oroz o l’escenògraf Alfons Flores.
El resultat d’aquest viatge per tot el món és el documental Franc Aleu, Rauxa Visual”, que va realitzar Olivé, va produir Goroka i es va estrenar al Liceu, i que ja s’ha projectat a TV3. Aquest periple li va permetre gravar i muntar un vídeo promocional de l’òpera Götterdämmerung, de Wagner, projectat a la Galleria dell’Uffizi, de Florència. A més, ha estat auxiliar de càmera del concert d’Antonia Font al Liceu.

Durant quatre anys va col·laborar amb Goroka, productora de Barcelona amb què va participar en  diversos projectes. Destaca la seva col·laboració en el muntatge de Bacardí Murmansk Route, un programa concurs en línia. Olivé també ha estat muntador del programa Mapa Sonoro, per a TVE i ha tingut alguna participació esporàdica al programa Página 2, de TVE. Durant els darrers dos anys i mig, ha treballat en la gravació i la realització del Respira, per BTV, espai que va ser premiat pel consell de Benestar Social de Barcelona per un programa dedicat a l’Autisme.

Avui es torna a retrobar amb Franc Aleu, amb qui treballa de muntador i càmera en el film El Somni

Share Button