Dani Sánchez

Muntador - Barcelona (Barcelona)

es.linkedin.com/in/danisanchezbajo

"La línia de temps és un mapa de pintures, sons i il·lusions que ens dicta el principi d'un viatge sense retorn, un lloc a on tot allò sensorial floreix i a on els rellotges, tots ells recelosos, ploren i ploren."

Autodidacte, amb tan sols 14 anys ja va començar la seva carrera com a realitzador de making off de campanyes de publicitat, com ara el de la Loteria de Nadal. Això li va obrir la porta per esdevenir muntador per realitzadors de la talla de Pedro Sánchez, Isabel Coixet, Aixalà, Pere Portabella o Cesc Gay. També ha treballat com a muntador de tràilers, obres de teatre, ficció i documental en estudis com Filmtel, Infinia o Apuntolapospo. En televisió ha treballat per a TVE, TV3, Mediapro, en videoclips, reportatges i autopromos.
Va realitzar El Dia de la Família, un curtmetratge del qual es va ocupar del guió, de la banda sonora, de la direcció i del muntatge, i que va ser finalista oficial en l’edició de 2008 del Festival de Sitges. També ha sumat el seu talent en obres col·lectives, com ara un fragment de Hay Motivo!, que va obtenir una nominació als Premis Goya del 2004, o Tight, als premis Brigaddon del Festival de Sitges del 2006. Així mateix, ha muntat clips d’Alejandro Sanz o Marlango. En publicació, ha col·laborat en campanyes de Seat, MTV, Movistar, Canal + o La Caixa, i en productoras com ara Ovideo TV, Vida en Marte i Rodar y Rodar. A més, projectes com Tennis Slow o Rugbi Melancholy, en què ha participat, han estat reconeguts pels Promax. Actualment, ell i Aixalà opten als Premios Laus, per García Madrid. Avui treballa com a muntador en el film  El Somni, de Franc Aleu.

Per ampliar el coneixement de l’obra de Dani Sánchez, podeu consultar la seva presencia a les xarxes socials:

http://www.youtube.com/user/DaniSanchezBajo

Share Button