Imma Serra

Realitzadora - Girona (Espanya)

http://www.immaserra.com

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Antropologia Social i Cultural. La seva formació culmina amb el Màster Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra. Arrel del màster participa com ajudant del tècnic de so del documental El cielo gira (2004) de Mercedes Álvarez premiat internacionalment.

La seva  òpera prima és El meu germà és carnisser  que s’ha projectat al Festival Alcances (Cadis), Zinebi (Bilbao), En.piezas (Madrid) i Miradas.Doc (Tenerife). Calidoscopi. 41,2ºN-1,8ºE és el seu segon documental i va  ser guardonat amb el Premi TV3 Catalunya. El documental s’ha projectat dins del Festival Internacional DocsBarcelona, al Festival Internacional de Cine de Huesca i al Festival International de films de femmes de Creteil.  Ha treballat com a realitzadora en les següents sèries documentals “Ulisses a port” i “Crocodox”.

En el projecte El somni de Franc Aleu i El Celler de Can Roca ha treballat com a ajudant de muntatge de la pel·lícula i coordinant els continguts de la pàgina web.

Actualment, està desenvolupant un projecte de sèrie documental per televisió.

Share Button