Joan Pardo

3D Senior - Barcelona (Espanya)

http://www.joanpardo.com

"No hi ha un eina més versàtil que el 3D, on es pot deixar anar la imaginació i crear el que en la realitat un mateix voldria somiar."

Ja des de ben jove l’atracció pels ordinadors i la tecnologia el porten a l’estudi del 3D. Inicia la seva formació amb una beca per un curs d’imatge de síntesis a les Escoles Pies de Sarrià amb la direcció d’animàtica. Li segueixen els estudis a l’Escola de Disseny Idep i al 2013 obté el certificat d’autodesk professional.

Inicia la seva carrera professional com a 3D Generalist a la productora Filmtel dins del departament de 3D,  destinat a la creació d’anuncis de publicitat per empreses com: Loteria Nacional, Freixenet, Lancia, Citroen… Al mateix temps, va formar part de l´equip de 3D de les pel·lícules: Moscow Zero (2006), El maquinista (2004), Beyond Re-Animator (2003), Air Marshal (2003), Palabras encadenadas (2003), Diminutos del calvario (2002), Darkness (2002), Dagon la secta del mar (2001), Buñuel y la mesa del rey Salomón (2001), aquesta última guanyadora d´un premi Goya.

Més tard i amb l’ambició d’aprendre noves tecnologies, s’incorpora a TV3 al departament de 3D, personatges automàtics, participant amb programes en directe com el ClubSuper3, Producció Audiovisual. Va format part de l’equip que va realitzar el mapping fet sobre la façana de l’Ajuntament de Barcelona per les festes de la Mercè amb la productora Urano Films (2011). Darrerament com a freelance, troba l’oportunitat de dirigir un curtmetratge Ambilamp 3D (2011). Aquesta obra es projecta com una pel·lícula estereoscòpica, d’imatge real i 3D.  Actualment, realitza diferents projectes d’animació i imparteix classes en centres privats.

Share Button